Nyt riittää!!

Nyt alkaa kyllä riittää. Tämä etenevä nesteisyys ja painon nouseminen, nimittäin. Sen jälkeen, kun aloitin syömään pillereitä, on aamupaino hinautunut yli kilon ylöspäin. Olo on turpea ja muutenkin tuntuu tukkoiselta. Tällä hetkellä pistelen viimeisiä pillereitä ensimmäisestä liuskasta, joten naiset oletettavasti tietävätkin, että seuraaville päiville ei ole ainakaan olon puolesta helpotusta luvassa. Painon pitäisi nousta entisestään ja fiiliksen laskea hormonien heittelyn myötä.

 

 

Pieni vihulainen olkapäällä ärisee, että tämänkö takia olen rampannut kohta vuoden verran eli lääkäreillä ja käyttänyt aikaa ja rahaa. Että saan periaatteessa joka jaanalle määrätyn pillerireseptin ja määräyksen lähteä kotiin.

 

Näissä hetkissä on vaikea pitää mielessä estrogeenin ja yleensäkin koko tämän kuurin hyöty kropalleni. Tarvitsen estrogeeniä moneen asiaan, kuten luuston ja sydämen hyvinvointiin. Sillä on myös naisen kehossa lukemattomia muita rooleja, joten tarve on merkittävä.

 

Harmittaa vaan niin paljon, kun on muuten tehnyt systemaattista ja omasta mielestä hyvää työtä kehonkoostumuksen ja aineenvaihdunnan kanssa. Kaikki sujui todella hyvin ja tämän hetkinen ruokavalio on miellyttänyt enemmän kuin paljon. Nyt tiedän, että kun menen pihteihin, niin ne kertovat karua kieltä siitä, mitä kroppani tykkää estrogeenistä. Se nimittäin suorastaan mässää sillä ja imee itseensä sen kannustamana fläsää ja nesteitä. Tämähän tarkoittaa sitä (omaa johtopäätöstä), että hienosti rakentamani aineenvaihdunta ja ruokamäärien tolenssi murennetaan ja valmentaja vie kaiken pois. Kaiken. Tässä ei tulla säälimään puuroja tai banaaneja, vaan viimeisetkin muruset kaavitaan kaapeista ja vielä punnitaan pähkinätkin uusiksi.

Pötkö.

Huomatkaa, tämä kirjoitetaan suupieli tulevan illan taatelikakkutaikinassa, eli nälkä on taas kasvanut syödessä. Pitää näistä lauantain rehevistä tankkauspäivistä pitää kiinni niin kauan, kuin niitä reseptissä määrätään. Turhan pianhan se onkin hiihtoloma ja reissu tuomiolle. Siihen asti yritän kestää tulleita nesteitä, venytän vyötä ja pinnaa ja syön jokaikisen taatelipalasen, mikä taloudesta löytyy!

 

Nautinnollista viikonlopun jatkoa ja käykää tilaamassa pelkästään herkkuja. Fitnesstukussa ainakin questbareista 10 euroa hinnasta pois.

Fitnesstukku.fi/

Lisäpotkua treeneihin lisäravinteilla Laajasta yli 100 tuotemerkin valikoimasta löydät varmasti lisäravinteet urheilun tueksi. Ylläolevan kuvan fast-puddingeja!

 

Ilmianna asiaton kirjoitus

Yksi kommentti kirjoitukseen

  1. how to use proxy kommentoi:

    buy fast proxies

    Nyt riittää!! | FAST SPACE

Jätä kommentti kirjoitukseen