Lumesta ponnistetaan!

Kun vain voisi nukkua varastoon! Sen verran hyvältä on tuntunut levätä jo muutamankin päivän verran. Saimme viikolla talouteemme kaksi sen verran iloista uutista, että lauantain tankkauksella oli lomafiiliksen lisäksi varsin mukava lisävire.

 

Vaikkakin…
..jos ihminen voi vain jotain vihata…
..niin se on tässä tapauksessa talvi ja lumi.

 

Taitelomiin liittyy itsellä myös treeniohjelman vaihtuminen, kuten jo edellisessä postauksessa mainitsinkin. Ajan vanhan ohjelman varikolle vaihtamalla liikkeiden järjestystä tai muuten vain revittelemällä niillä eri tavoilla. Reissuviikko tuo myös vaihtelua saliin. Tampereella minulla on tapana käydä treenaamassa Fressillä ja WFC:llä. Ne ovat kooltaan ihan eri sarjassa kuin mitä oma kotisalini. Omista nurkista ei esimerkiksi löydy kuin yksi vapaa kyykkypaikka, ylätalja ja prässi. Siinä ainokaisessakin jalkalevy on onnettoman kapea, eli sillä ei juuri leveän jalka-asennon prässäys onnistu.

 

Olikos tuo viime kesältä?

 

Siispä, kun pääsee mellestämään isoille saleille, niin täytyy päästä testaamaan eri laitteita ja liikkeitä. Silloin en noudata minkäänlaista ohjelmaa, vaan kasaan siinä hetkessä enemmän tai vähemmän järkevän himmelin kasaan. Iloitsen vaan koko rahan ja ympäristön edestä!

 

Pakkaaminen on jo alkanut, vaikka ei sitä enää nykyisin ihmeitä tarvitse mukaan. Useamman kerran jälkeen on jo oppinut, että niitä farkkuja ei kerta kaikkiaan kannata ottaa mukaan, jos niitä ei aiokkaan pitää. Salikamppeet toimivat talvella varsin hyvin samalla kerrospukeutumisen osana. Ovatpahan samalla valmiiksi ladattuna päälle. Sitten vaan Gazozilta täydentämään uutta, mikäli loppuu kesken (ja vaikka ei loppuisikaan :D).

 

Kohta siellä ollaan taas.

 

Keittiökamppeissa ei ole enää ollenkaan niin nuukaa kantaa joka ikistä putelia mukaan, kunhan perusrunko löytyy. Ja majatalon minijääkaapista jokainen neliösentti käyttöön. Lisäksi paljon pakasteita mukaan, mitkä toimivat samalla kylmäkalleina ja sulavat sopivasti käyttöön omia aikojaan.

 

Raporttia tulee jos tulee, ja moikkaamaan saa tulla, mikä minut jostain Tampereella löytää viillettämästä!

Ilmianna asiaton kirjoitus

Yksi kommentti kirjoitukseen

  1. water conservation tips kommentoi:

    water conservation tips

    Lumesta ponnistetaan! | FAST SPACE

Jätä kommentti kirjoitukseen