Reilu viikko takana.

Scott Abelin kevennettyä MET ohjelmaa on koluttu nyt reilun viikkokierron verran läpi. Sisäänajo on siis suoritettu ja nyt on tarkoitus alkaa tunnustellen tehostaa liikekokonaisuuksien suorittamista. Koska dieetillä ollaan, pitää olla varovainen sen kanssa, että ei lähde mehustelemaan liikoja. Volyymi objelmassa on sen verran korkea, että se olisi hyvinkin mahdollista.

 

Sinänsä mielenkiitoinen asia tuo laskennallinen volyymi, millä siis tässä asiassa tarkoitan eli lihasryhmille tulevan viikottaisen rasituksen määräö sarjoina. MET kaikessa hurjuudessaan on nimittäin sarjamääriltään liki identtinen treeniin, jota vedin aikaisemmassa offi-ohjelmassani. Tällä hetkellä teen siis saman määrän sarjoja, mutta supersetteiinä, jolloin aikaa samaan työmäärään menee vähemmän.

Lisäksi METin myötä minulla vähenee jopa huomattavasti lihasryhmillä tehtävien ns. puhtaiden bodaussarjojen määrä. METin sarjoista varmasti yli kolmannes on nimittäin erilaisia funktionaalisia tempomisia. Päivittäisen lihaskohtaisen bodauksen osuus jää vain kolmeen tai neljään liikkeeseen. Tämän lisäksi jokainen lihasryhmä käydään bodaten läpi vain kerta viikkoon.

 

Ihan helmi löytö kameran rullasta – ei tule paljoa otettua selfieitä tässä vaiheessa 😀 Morjens mikä ilme…

 

Tämän vuoksi MET antaakin minulle metabolisen ärsykkeen lisäksi vaihtelua tavallaan myös bodaukseen keventämällä kuormitettujen liikkeiden määrää. MET palvelee minua siis myös vähentämällä lihasten työmäärää, johon ne ovat tottuneet. Saan toivottavasti siis näiden viikkojen myötä myös totutettua lihas ottamaan kasvuärsykettä vastaan vähemmillä sarjamäärillä.

 

Kun siis tämän jälkeen siirryn vaikkapa viikossa kaksi kertaa lihakset läpikäyvään ohjelmaan, saan kenties mehustettua siitä kunnon kasvuärsykettä. SAMALLA totun siihen, että hyvän treenin ei tarvitse viedä puoltatoista tuntia, tai että joskus, ihan joskus vähemmän voi ollakin ene

Ilmianna asiaton kirjoitus

Yksi kommentti kirjoitukseen

  1. dystrophy experience weakness kommentoi:

    dystrophy experience weakness

    Reilu viikko takana. | FAST SPACE

Jätä kommentti kirjoitukseen